“Sıfır” faizle kredi alın, kendi işinizin patronu olun…



RETÜRK Denizbank işbirliği emlak girişimcilerine sıfır faizle kredi fırsatı sunuyor. RETÜRK franchise ağına katılmak isteyen girişimciler, minimum sermaye ile kendi işlerini kurabilecekler.

Emlakçılıkta Evrensel Değerler ilkesiyle kısa sürede gayrimenkul sektörünün lider markalarından biri olan RETÜRK Emlak & Gayrimenkul Danışmanlık projeleriyle fark yaratmaya devam ediyor. RETÜRK, Denizbank ile çözüm ortalığı yaparak RETÜRK acentesi olmak isteyen emlak girişimcilerine “sıfır faiz ile franchise kredisi” sağlıyor.
Tüm Türkiye genelinde hizmet veren acentelerine sağladığı destek ve hizmetlerde sınır tanımayan RETÜRK, Denizbank’la gerçekleştirdiği iş birliği ile RETÜRK acentesi olmak isteyen yatırımcılara da destek sağlıyor. RETÜRK’ün 45’i aşkın acentelik ağına katılmak isteyen girişimciler, Denizbank’ın RETÜRK’e özel uyguladığı “sıfır faiz ile franchise kredisi” paketinden yararlanabilecekler. Girişimciler, 15 bin ila 25 bin TL arasında 12 aylık vade ile kullanacakları franchise kredisi ile hiç faiz ödemeden minimum sermaye ile kendi işinin patronu olabilecekler.

RETÜRK Denizbank işbirliği emlak müşterilerini de kazandırıyor…

RETÜRK acentelerinden hizmet alarak ev alan ve kredisini Denizbank’tan kullanan müşteriler, ekspertiz ücreti ödemeyecekler. Yine RETÜRK müşterilerine özel olarak konut ve DASK sigortaları da kendilerine hediye edilecek.
İşbirliği kapsamında ayrıca mortgage kredilerinde de tabelada yazan faiz oranının daha aşağısında uygun kredi oranları sunulacak.

Mutlu kiracı, mutlu ev sahibi…

Mutlu Ev Sahibi Paketi’nde ev sahibi, 1 yıllık kira bedelini peşin olarak alacak, kiracısının banka kriterlerinden geçebilecek kadar kredibiliteye sahip olup olmadığını öğrenecek. Mutlu Kiracı Paketi’nde kiracı ise, yıllık kirasını bir kerede ödediği için yüzde 20 iskonto kazanacak, hayat sigortası sahibi olacak ve 1 yıllık eşya sigortası hediyesi kazanacak.

1 yorum:

Web Master dedi ki...

Retürk'ü sizin sayenizde tanıdım... Her kese de tavsiye ediyorum... iyi danışmanlık yapıyorlar...

 
sahibim olurmusun