Bayim Olur musun Fuarı, Atina’da

11. Kem Dünya Franchise Fuarı Yunanistan’ın başkenti Atina’da gerçekleşti. Fuar, 30 ülkeden katılan 18 binden fazla ziyaretçiye evsahipliği yaptı. Fuarda katılımcı olarak bulunan Media Force, Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın 2009 Fuar tanıtımını yaptı.

11. Kem Dünya Franchise Fuarı Yunanistan’ın başkenti Atina’da gerçekleşti. 20-22 Şubat 2009 tarihleri arasında gerçekleşen fuara Türkiye’den Bayim Olur musun? Fuarı’da katıldı.
Kalkınma Bakanlığı himayesinde organize edilen11. KEM Dünya Franchise Fuarı, Ulusal Rum Ticaret Konfederasyonu, Yunanistan Franchise Derneği, Dünya Franchise Konseyi (WFC) ve Avrupa Franchise Federasyonu (EFF) işbirliği ile gerçekleştirildi.
Yunanistan’ın yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin akınına uğrayan fuar, 30 farklı ülkeden 18 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 200’den fazla markayı tek çatı altında buluşturan 11. Kem Dünya Franchise Fuarı’na, Kıbrıs, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Belçika, İsviçre, Rusya, Letonya, ABD, Kanada, Uruguay, Brezilya ve Singapur’dan temsilciler katıldı.



2009’un tanıtımı yapıldı
Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın tanıtımının yapıldığı fuarda, Türkiye’deki franchising sistemi hakkında da ziyaretçi ve katılımcılara bilgi verildi. Yunanistan’daki Fuar yetkilileri, “Biz KEM olarak Yunan firmalarını büyük Türk marketine genişlemeleri amacıyla 2009 yılında İstanbul’da yapılacak olan ‘Bayim Olur Musun?’ adlı Franchise Fuarına katılmaya teşvik ediyoruz. Şu anda Yunan marketinde başarılı olabilecek sektörlerin giyim, yemek/restoran, sağlık ve güzellik hizmetleri olduğunu söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.
Fuar boyunca uluslararası katılımcıların yüzde 70’inden fazlası franchiser adaylarıyla bağlantı kurarak ağlarını genişletme imkanı yakaladı.

 
sahibim olurmusun