Bayim Olur musun? Fuarı Paris’te…



Avrupa’nın en büyük franchising fuarı olarak değerlendirilen Paris Franchise Expo 13-16 Mart 2009 tarihleri arasında gerçekleşti. Fuar, Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın da yer aldığı, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yaptı.

10-13 Aralık 2009’da gerçekleşecek Bayim Olur musun? Fuarı’nın tanıtımının yapıldığı fuara, 366 firmanın katıldığı belirtildi.
Çeşitli temaslarda bulunan Medya Fors Fuarcılık yetkilileri, Aralık’ta gerçekleşecek Bayim Olur musun? Fuarı hakkında ayrıntılı bilgi alışverişinde bulunuldu. Oldukça renkli ve coşkulu bir fuar izlenimiyle dönen yetkililer, buradan edindikleri tecrübeyi Bayim Olur musun?da da uygulamak istediklerini belirtiler.
Fransa Franchise Federasyonu Genel Başkanı Guy Gras, zor geçen ekonomik iklimde franchising sisteminin girişimciler için iyi bir güvence sunduğunu, böylesi zor dönemlerde büyük avantajlar sağladığını söyledi. Her geçen yıl sistemin büyüdüğünü belirten Gras, istatistiklerin bu büyümeyi çok açık gösterdiğini kaydetti. Sistemin 47,6 milyar avro büyüklüğünde olduğunu açıklayan Gras, 660 bin kişinin sistem tarafından istihdam edildiğini dile getirdi.
Katılımcılar, 70 iş kolundan yaklaşık 400 firmanın katılımıyla gerçekleşen Paris Franchise Expo, franchise sektörü için iyi bir yıl olacağının ilk sinyallerini verdiği yönünde değerlendirmede bulundu.

 
sahibim olurmusun