Sbarro’dan TAB Gıda’ya büyük ödül


Sbarro’nun Türkiye’deki hızlı gelişimi ve başarılı çizgisi sayesinde, TAB Gıda “2008 Franchise of the Year” (2008 Yılı Franchise’i) ödülünü almaya hak kazandı. Ödülü, TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erhan Kurdoğlu ve TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, 28 Nisan’da Türkiye’ye gelen Sbarro Dünya Başkanı Peter Beaudrault’un elinden aldı.

2007 yılında TAB Gıda tarafından Türkiye’ye getirilen ve ilk restoranını açarak faaliyetlerine başlayan Sbarro, çok kısa sürede önemli bir gelişim gösterdi. 2 yılda Türkiye çapında 47 restoran sayısına ulaşan Sbarro’nun Türkiye’deki bu başarısı yurtdışında da ilgiyle karşılanıyor. Gösterdiği istikrarlı büyüme çizgisi ve gelişimi sayesinde, her yıl bir ülkeye verilen, “Franchise of the Year” (Yılın Franchise’i) ödülünü bu yıl TAB Gıda kazandı.

Ödülü, TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanvekili Erhan Kurdoğlu ve TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici Sbarro Dünya Başkanı Peter Beaudrault’un elinden aldı. Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki Sbarro restoranında gerçekleşen toplantıda, Sbarro Dünya Başkanı Peter Beaudrault, markanın Türkiye’deki gelişimini ve pazarın koşullarını değerlendirdi. Peter Beaudrault yaptığı konuşmada “2008 yılında pek çok ülke arasında sıkı bir rekabet yaşandı. Bu büyük rekabet sonunda TAB Gıda, her yıl bir ülkeye verilen, “Franchise of the Year” (Yılın Franchise’i) ödülünü almaya hak kazandı. Son 18 ay bütün dünyada, özellikle Amerika’da çok zor geçti. Bu zor ortamda bütün rakiplerimizin önüne geçtik ve şu anda fiyatların normale döndüğü günlere yaklaşıyoruz. Sbarro TAB Gıda tarafından Türkiye’ye getirildiği günden bu yana iki yılda büyük bir gelişme gösterdi ve hızla büyümeye devam ediyor. Türkiye’yi franchise’lar arasında birinci sırada görüyoruz” açıklamasında bulundu.


Hedef en iyi olmak

TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanvekili Erhan Kurdoğlu ise TAB Gıda olarak “Yılın Franchise’ı” ödülünü almaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirtti. Kurdoğlu konuşmasında, “TAB Gıda olarak Türkiye’nin en büyük franchise kuruluşuyuz. Türkiye’de Sbarro’‘yu en iyi şekilde temsil ettiğimiz için bu ödülü aldık. 2012 yılında Sbarro ile Türkiye’nin en iyi pizza markası olmayı hedefliyoruz. Sbarro’da kullandığımız tüm ürünlerimizi Türkiye’den temin ediyoruz. Ürünlerimizin tamamında yüksek kalite standartlarında taze malzemeler ve yüzde 100 dana eti kullanıyoruz. Hızlı gıda sektörü ülkemizde daha yeni gelişmekte olan ve potansiyeli yüksek bir sektör… Bu sektörde TAB Gıda olarak payımızı koruyarak artırmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Sbarro Hakkında:
İlk restoranını 1967 yılında New York’ta açan Sbarro, bugün 30’dan fazla ülkede, 1000’i aşkın restoranında müthiş pizzaları, taze ve lezzetli İtalyan yemekleri ile müşterilerine hizmet veriyor.
Napolili Sbarro Aile’si lezzetli yemekleriyle, 2007 yılında Türk tüketicisine “Buongiorno” –“Merhaba”- dedi. Türkiye’de ilk restoranını üç yıl önce açan Sbarro, bugün Türkiye çapına yayılmış 47 restoranı ile lezzetseverlere her gün İtalyan pizzalarının doyumsuz tadını sunuyor.

 
sahibim olurmusun